NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT بیمتال اشنایدر

Not known Factual Statements About بیمتال اشنایدر

Not known Factual Statements About بیمتال اشنایدر

Blog Article

۴. طول عمر بالا: به دلیل استفاده از مواد باکیفیت و طراحی مهندسی شده، بیمتال اشنایدر طول عمر زیادی داره و می‌تونه برای مدت طولانی بدون مشکل کار کنه.

عملکرد مناسب و کیفیت بالای این ابزار باعث شده است تا در صنعت کاربردهای بسیاری داشته باشد.

اهرم مکانیکی، کنتاکت‌های داخل بیمتال رو باز می‌کنه و جریان برق رو قطع می‌کنه. این قطع شدن جلوی داغ شدن بیش از حد تجهیزات یا سوختن اون‌ها رو می‌گیره.

بعضی از بیمتال‌ها قابلیت ریست دستی یا خودکار دارن که بعد از رفع مشکل دوباره میشه از اون‌ها استفاده کرد.

ساختمان بی متال تشکیل شده از دو فلز با آلیاژ مختلف که ضریب انبساط طولی آنها متفاوت بوده و به وسیله نورد گرم بر روی یکدیگر پر..

آموزش عیب یابی کلید محافظ جان+علت پریدن محافظ جان آیا محافظ جان بدون ارت کار می کند؟ راهنمای نصب کنتاکتور سه فاز راهنمای نصب کنتاکتور تک فاز چگونه تحریم ها بر نمایندگی اشنایدر در ایران تاثیر گذاشت؟  مطالب پربازدید

اینطوری اگه جریان از این مقدار بیشتر بشه، بیمتال مدار رو قطع می‌کنه.

بیمتال یا رله حرارتی یک تجهیز برقی است که در سیستم‌های برقی به منظور حفاظت در برابر جریان بیش از حد و دمای بالا به کار می‌رود.

در این تجهیز می توان با یک ولوم قابل تنظیم رنج جریان را انتخاب کرد که هم با حالت دستی و هم اتوماتیک قابل تنظیم است. هم چنین بی متال اشنایدر به یک دکمه ی تریپ مجهز شده که با آن می توان عملکرد صحیح دستگاه را تست کرد. به علاوه در ا..

بی متال اشنایدر یا رله حرارتی اشنایدر  محصولی از شرکت فرانسوی اشنایدر الکتریک می باشد که مانند تمامی بی متال ها، ماهیت کاری آن حفاظت از موتورها است که عمدتا برای حفاظت موتورهای سه فاز از این بی متال استفاده می شود و دارای محبوبیت زیادی بین دیگر برندهای بی متال می باشد.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به نیک صنعت بیمتال اشنایدر می‌باشد

دریافت کاتالوگ محصول افزودن به علاقه مندی افزودن به سبد خرید مشاهده سریع

محصولات بیمتال اشنایدر الکتریک به دلیل کیفیت بالا، قدرت حفاظت، و عملکرد قابل اطمینان، در صنایعی همچون صنعت برق، صنعت خودروسازی، و صنایع مختلف استفاده می‌شوند.

موتورهای الکتریکی در صنایع و کارگاه‌ها نقش اساسی دارن. این موتورها اگه بیشتر از ظرفیتشون کار کنن (مثلاً به دلیل گیر مکانیکی، بار اضافی، یا اشکال در مدار)، جریان زیادی ازشون عبور می‌کنه که باعث داغ شدن سیم‌پیچ و خرابی موتور میشه.

Report this page